Löderups Strandbad

Man ska inte låta sig luras av namnet på denna plats, det har inget alls med bad eller vatten att göra. Löderups Strandbad är nämligen ett hotell som även har restaurang, konferensanläggning och en stugby på Österlen. Dit kan du komma om du endast vill äta middag på deras exklusiva restaurang eller sova över några nätter då du antingen kan välja på att hyra ett hotellrum eller en stuga. Dock brukar det vara mer populärt att hyra stuga på sommaren då man blir mer fri i en stuga och det är oftast billigare i slutändan om man är en hel familj. Du kan även komma dit om du vill ha en konferens med sina kollegor och med sitt jobb. Löderups Strandbad har funnits genom några decennier och är fortfarande lika populärt då som förr och många ser det fortfarande som en populär mötesplats.

Bilden: By The original uploader was AnteBante at Swedish Wikipedia [GFDL or CC-BY-SA-3.0], via Wikimedia Commons

Välmående i centrum

Det viktigaste Löderups Strandbad har och det som de prioriterar främst är välmåendet hos deras kunder, både i restaurangen, på hotellet och i stugorna. Man skulle kunna säga att de riktar sig mer åt ”spa” hållet och många kommer dit för att rensa sin kropp och själ. Det är inte helt ovanligt att man kommer dit ensam för att endast koppla av under en helg och göra det man mår bäst av. Det är oftast lika fullbokat på hotellet sommar som vinter, dock är det lite mer kö på stugorna och restaurangen på sommaren då det är högsäsong för Österlen med tanke på att det är en sommarort. Löderups Strandbad tar hand om dig och ditt sällskap och överlåtar allt i sina händer från och med att du checkar in till att du checkar ut, för det är de dem kan bäst.

Vilka drivs Löderups Strandbad av?

Familjen Persson var den familjen som än gång i tiden startade upp Löderups Havsbad, och faktum är att de driver de än idag. Dock har de växt och blivit större så de har blivit tvugna att rekrytera mer personal, vilket är ganska förståeligt eftersom de nu har både restaurang, stugor och hotell.

Varför är just det här populärt?

Varje sommar är det alltid fullbokat på Löderups Strandbad på grund av deras exklusiva givmildhet och omtanke till kunderna, deras fräscha rum och deras fantastiska kök med mat. Dessutom gör anläggningens läge saken bättre, eftersom den ligger såpass nära kusten och Österlen. Det är därför familjer kostar på dig för att bo där då det är nära till stranden och andra aktiviteter som finns att göra på Österlen. Med tanke på att Skåne är ett väldigt cykelvänligt landskap så är det smidigt att kunna cykla till och från stranden med sin familj. Det är något som många eftersöker i Skåne och det kommer upp allt fler hotell runt om trakterna för att de ser att de går extremt bra för de hotellen som redan finns.

Har ni chansen ska ni absolut boka in ett besök på Löderups Strandbad.